Grubau verhuist!

Nieuwe locatie in kortrijk

Grubau BV, Frederik Rigole


Beste klant,

We hebben fantastisch nieuws! Ons nieuwe hoofdkwartier is namelijk zo goed als klaar. Vanaf woensdag 16 augustus 2023 kan je ons dan ook vinden op onze nieuwe locatie in Kortrijk.

Onze verhuis is een belangrijke stap vooruit voor ons bedrijf. Het zal ons toelaten om onze dienstverlening naar een nog hoger niveau te tillen en nog meer beleving te creëren voor onze gewaardeerde klanten, zoals jij!

Ons nieuwe adres:

 Om de impact op onze dienstverlening tot een minimum te herleiden, koppelen we de verhuis aan ons jaarlijks verlof. Dat loopt van vrijdag 21 juli tot en met dinsdag 15 augustus. Heb je nog bestellingen of vragen? 

Geef die dan zeker nog voor ons verlof door.


Heb je vragen over de verhuis of kunnen we je op een andere manier ondersteunen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via info@grubau.be.


Wil je als een van de eersten een exclusieve rondleiding in ons nieuwe gebouw? Dat kan vanaf september. Een afspraak inplannen kan je nu al via deze link:


We kijken ernaar uit om onze samenwerking verder te zetten vanop onze nieuwe locatie en je nog beter van dienst te zijn.



Met vriendelijke groet,


Team Grubau