Verslag Van Blok tot Expo 2024

Eerste versie geslaagd!

Grubau BV, Frederik Rigole

Dank aan eenieder die bijdroeg aan het succes van ons recente evenement "Van Blok tot Expo". Een betoverende avond vol kunst, samenwerking en een glansrijk moment waar we met trots op terugkijken. 

Hartelijk Dank:

Onze oprechte dank gaat uit naar alle aanwezigen, kunstenaars, partners en medewerkers die deze avond mogelijk maakten. Jullie betrokkenheid en enthousiasme hebben het evenement tot een onvergetelijke ervaring gemaakt.

Nogmaals Bewonderen:

Voor degenen die de prachtige marmeren beelden nog willen bewonderen, nodigen we jullie van harte uit in onze showroom. Maak een afspraak voor een begeleid gesprek en een rondleiding door ons inspirerende gebouw. De kunstwerken stralen nog steeds, en we delen graag de verhalen erachter. Klik hier om een afspraak te maken voor een verdiepend gesprek, een rondleiding, of om meer te weten te komen over onze producten.

Het Geheim van "De Drie Wijzen":

Veel vragen kwamen binnen over de opvallende hoogglans van het werk "De Drie Wijzen" van Cornelius Vandeputte. Het geheim zit in de afwerking met ons product Pamir Zwart. Meer inzicht in dit verbluffende product en verwerkingstechniek vind je via deze link.

Een Samensmelting van Creativiteit:

De samenwerking met onze partners, Brachot en de Kunstacademie aan Zee, heeft geleid tot een harmonieuze samensmelting van creativiteit. De kunstwerken getuigen van de unieke synergie die ontstond uit deze vruchtbare samenwerking.

Met warme groeten,

Grubau Team